Over ons

CNH Industrial, beursgenoteerd op de NYSE, is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld, met merkenfamilies als Case, New Holland, Iveco en FPT Industrial.

In de vestiging in Zedelgem, CNH Industrial Belgium, ontwikkelen, produceren en verkopen zo’n 2.400 medewerkers maaidorsers, hakselaars en balenpersen, met een ervaring en knowhow van meer dan 110 jaar onder de vlag New Holland Agriculture.

CNH Industrial Belgium in Antwerpen, bestaat reeds meer dan 50 jaar en produceert tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 1.000 medewerkers.

Het commerciële kantoor van Iveco Belgium in Groot-Bijgaarden ondersteunt de verkoop en service van vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, bussen en voertuigen voor specifieke toepassingen van het merk Iveco sinds 1975.

CNH Industrial is actief in 5 segmenten en heeft een gamma van 12 merken. De wereldwijde aanwezigheid is verspreid over 190 landen en 65.000 medewerkers zijn tewerkgesteld in 64 fabrieken en 50 onderzoeks- & ontwikkelingscentra. De CNH Industrial merken bieden hun klanten ook professionele financiële diensten aan bij de aankoop, het leasen of het huren van hun producten, evenals wisselstukken en serviceondersteuning.
Meer informatie over CNH Industrial, haar 12 merken en alle producten kan je vinden op www.cnhindustrial.com